Mitt hår

1. Vart beställde du ditt hår och hur många slingor beställde du?
Svar: Jag beställde från Rapunzelofsweden och beställde 200 slingor.
 
2. Vad heter färgen på ditt löshår?
Svar: Den heter chokladbrun och ni hittar det HÄR.
 
 
3. Vart satte du i ditt löshår, hur många slingor satte du i och hur lång tid tog det?
Svar: Jag satte in hos en tjej jag hittade på blocket (HÄR) och satte i cirka 150 slingor och det tog cirka 2 timmar.
 
4. Gjorde det ont eller gör det ont nu? Tappar du mycket hår från löshåret?
Svar: Nej det spände till mest och efteråt var det ju svårt att sova eftersom fästerna är hårda i början. Nu känns det inte ens att jag har löshår i. Jag tappar faktiskt inte så mycket hår, dels så är det väldigt torrt.
 
 
5. För att få samma hårfärg som löshåret, vilken färg färgade du med och vad hade du för färg innan?
Svar: Jag hade en väldigt ljus chokladbrun innan och så gick jag till bellbox i marieberg om råd och tog självklart med mig löshåret för att visa färgen jag ville ha. Jag var tvungen att blanda 2 olika färger, en chokladbrun (5.25) och en mörkblond färg (6). Sen beror det helt på vilken hårfärg du har så fråga en frisör först innan du köper färg.
 
6. Hur sköter du håret? Vad använder du för produkter, vad är dina skötselråd för löshåret osv.?
Svar: löshåret blir lätt väldigt torrt och slitet i topparna. Det får inte samma fukt som sitt riktiga hår får från hårbotten, därför är det viktigt att fukta löshåret. Jag använder dessa hårprodukter ovan. Först Garniers balsam i någon minut (självklart efter schampooneringen som jag endast gör i hårbotten) sen tar jag handuken och klämmer ut  vatten försiktigt. Sedan tar jag orofluido mask i håret i några minuter medans jag typ rakar mig osv. Sköljer ut med kallt vatten (Man får inte ha balsam eller hårinpackning i hårbotten för då lossnar löshåret lättare) Sen torkar jag håret försiktigt med handduk. Tar Gliss balsamsprej och sprutar medans jag borstar igenom håret med min svinborste från bellbox. När håret har torkat och bara är lite fuktig så tar jag TRESemmés keratin smooth olja i längderna och topparna och den finns att köpa på willys, coop och säkert ica. Jag sover med fläta så man inte vaknar med värsta hårbollen, jag använder dessutom en vanligt ”hello kitty” borste ibland för det är viktigt att hålla fästena på plats så dem inte trasslar in sig i varandra. Har ni några frågor så är det bara att fråga så ska jag svara så fort jag kan!

4 Kommentarer

 1. Ellie
  oktober 22, 2013 / 19:47

  Var tjejen som du gjorde det hos duktig ,och klippte hon in löshåret efteråt eller satte hon endast in det? Skulle du rekommendera att göra det hos henne? :)

  Svar:
  Hon satte endast in det men det var ju billigt!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv