Q/A

 • Ronja: Vem/vart satte in löshåret på dig? Blev supersnyggt!!
  Svar: Tack! Det är en tjej jag hittade på blocket hehe, HÄR
   
 • Anonym: har du nån bh under eller inte? inget alls eller a du fattar
  Svar: Nix ingenting alls ;) 
   
 • Anonym: Vad heter din hårfärg? :)

  Svar: När jag beställde löshåret så stod det bara ”chokladbrun” men sen när jag gick till bellbox och ville köpa hårfärg till mitt egna hår så sa dem att det var svårt att få den exakta färgen. Så jag fick köpa 2 färger och blanda vilket var riktigt riskabelt haha, men det blev EXAKT likadant så det var ju bra!

   
  Jag fick blanda en mörkblond färg (6) och en chokladbrun färg (5.25).
   
 • Anonym: Hur mycket kostar sådant hår?? 
  Svar: 1 paket med 20 slingor kostade 249 kronor och jag beställde 200 slingor så alltså 2490 kronor sammanlagt!
   
   

3 Kommentarer

 1. oktober 10, 2013 / 13:48

  Hur lång tid tog det och hur mycket kostade det hos henne? Har du tunt hår eller tjockt? Tänkte på att du köpte 200 slingor, har själv rätt tjockt hår :) din blogg är jättebra, fortsätt med det du gör!!

  Svar:
  Ganska normal hår har jag, vi fick inte in alla slingor utan typ 140 stycken tror jag, det tog 2 timmar och det kostade 800 kronor totalt :) Tack ronja! :D
  Emilia Angergård
 2. M
  oktober 11, 2013 / 15:08

  Hur jäkla fin är du inte?!

  Svar:
  Berätta vem du är!!!
  Emilia Angergård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv