Hår

Jag vill så gärna hitta på något med mitt hår! Ni som läst min blogg ett tag vet nog att jag brukade färga det ganska ofta förut, skiftade mellan olika hårfärger hela tiden. Nu har jag inte färgat håret på.. 5 månader kanske? Vilket är rekord för mig haha. Jag funderar på blont.. men det är så jäkla jobbigt att hålla efter, silverschampoo och sånt där.. En sak är säkert och det är att jag ska göra hårfölängning med massvis av slingor i håret, vet inte vad den hårförlängninen heter men jag satt och kollade på före & efter bilder på olika frisörers bloggar. Resultatet verkar bli jättebra och det såg jättefint ut också, någon som haft sån hårförlängning?
 
 
Kom med förslag, någon som har några idéer?? Frisörsalong tips kanske? Där jag kan fixa hårförlängning billigt??

6 Kommentarer

 1. sara
  juli 31, 2013 / 11:21

  jag har haft sån förlängning med slingor, det blir jättefint och ser naturligt ut, känns knappt i håret, det enda är att det är jättesvårt att få ut dem och man tappar maassa hår!

 2. H
  juli 31, 2013 / 15:29

  Om du kommer ihåg vad förlängningarna heter, kan du lägga ut namnet på bloggen då? Blev jättesugen!!

 3. josefine
  augusti 1, 2013 / 19:16

  Hej, du verkar ha bra koll på hår&smink produkter. Har du några bra produkter som ger lockigt, torrt och frissigt hår lite mer glans och liv i att tipsa? Tacksam för svar!

 4. julia
  september 18, 2013 / 20:31

  Hejsan!

  Jag jobbar på Nikita Hair i Örebro city. Vi är en stor frisör kedja med massor av olika samarbeten med olika kändisar. Jag undrar om du har något samarbete med någon frisör? Jag har läst din blogg en bra tag och älskar den samt din stil. De skulle varit en ära att få samarbeta med dig. Jag kan ge dig det senast inom frisyrmodet till ett väldigt reducerat pris, samt fina Goodie bags med massor av produkter inspiration och även fina smycken och hår accessoarer från glitter då vi har ett stor samarbete med dom! Vi kommer då att lägga ut bilder och ge dig reklam och de enda du behöver göra är att skriva om oss på din blogg så att de genererar kunder till oss. Känns detta intressant?

 5. julia
  september 18, 2013 / 20:31

  Hejsan!

  Jag jobbar på Nikita Hair i Örebro city. Vi är en stor frisör kedja med massor av olika samarbeten med olika kändisar. Jag undrar om du har något samarbete med någon frisör? Jag har läst din blogg en bra tag och älskar den samt din stil. De skulle varit en ära att få samarbeta med dig. Jag kan ge dig det senast inom frisyrmodet till ett väldigt reducerat pris, samt fina Goodie bags med massor av produkter inspiration och även fina smycken och hår accessoarer från glitter då vi har ett stor samarbete med dom! Vi kommer då att lägga ut bilder och ge dig reklam och de enda du behöver göra är att skriva om oss på din blogg så att de genererar kunder till oss. Känns detta intressant?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv