Perfect

Hejhej! Idag har passade jag och Adam på att gå runt på marieberg lite eftersom vädret var sådär. Vi åkte till ikea dessutom och jag köpte äntligen en sån här smink-förvaringslåda! Jag har ju tipsat er om dem här på bloggen och då hittade jag dem bara på nelly.com men nu finns det en på ikea, woho!
 
Det var någon som ville att jag skulle ta kort på mitt rum och det kan jag!.. när det är klart.. Jag har tjatat på mina föräldrar ett tag nu att dem ska hjälpa mig, för det behövs målas om och hyllor ska upp, sen ska jag köpa en spegel! Jag vet precis hur jag vill ha det, har längtat på att göra om rummet väldigt länge nu… mamma?????
 
 
 
 

4 Kommentarer

 1. juli 23, 2013 / 21:28

  Åh Gud va bra ^^ det ska jag kika på :) vad kostade en låda? :)

 2. Anna
  juli 24, 2013 / 21:17

  Hej Emilia du ha en jättefin blogg men du vet när du var i Turkiet då filmade du under vattnet var det undervattenskamera eller var det din mobil om det var din mobil hade du nåt speciellt skal skylla vara jätte tacksam för ett svar för ska nämligen resa snart:)

 3. Anonym
  juli 27, 2013 / 21:08

  varför kan duinte svara på frågorna?

 4. augusti 1, 2013 / 20:00

  Åh har letat efter något liknande hur länge som helst! Vad bra att du tipsade om det :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv