Svar på era kommentarer

Anonym: Hur många läsare har du per idag?
Svar: 
Det beror på.

<3 :Läser din blogg dagligen, och gillar dina tips och så! Skulle du kanske kunna göra lite inslag om mat och recept? Gärna hälsosamma.. Även kanske nyttigare former av bakverk/godis. Vore kul och intressant! Du ger mycket inspiration, men inte så mycket på matfronten. Du får gärna göra det:) KramKram
Svar: Hmm.. kommer tyvärr få göra dig besviken och säga att jag lagar aldrig mat eller liknande haha… Eftersom jag bor hemma så äter jag det mamma lagar typ, ibland kanske jag gör pasta med lite ost haha men det kan nog alla! Och ibland smothies som jag bara använder yogurt och frysta bär och mixar!

Linnea E:har du hål i tungan? eller några andra percingar? :) underbar blogg! <3
Svar: Tack! Nej jag har inte hål i tungan, men har i naveln och haft i näsan & över läppen!

Julia:Kan du länka tröjan på Vero Modas hemsida ifall du hittar den där, kan verkligen inte hitta den :/
Svar: Tyvärr, jag hittade den inte heller där! Kolla i butikerna isället :)

Anonym:

dina favorit bloggar? 
ditt favorit plagg? 
favorit låt? 
ditt drömutseende? 
vad är du mest nöjd med dig själv o minst? 
vad ska du göra i sommar? :)
Svar: 
Kenzas, fanny lyckmans & Angelica blick! Mitt favoritplagg är nog mjukis om du menar så! Favoritlåt kan jag inte välja tyvärr, finns så många! Jag skulle vilja se ut som megan fox. Att jag extrajobbar hehe, mitt hår!!! I sommar ska jag först till turkiet och jobbar jag!

Vad anser du kommer vara sommarens plagg? 
Svar: Oj, den var svår,den här kjolen som går ner där bak? Man kan ha den till både vardags och festligheter, super snygg är den!! Bild HÄR

Vad anser du kommer vara sommarens färger? 
Svar: 
Neonfärger och vitt!

Vad anser du kommer vara sommarens skor? 
Svar: Många skulle nog svara ballerinor här men jag tycker låga converse eller sandaler!

Vad anser du kommer vara sommarens hårfärg/frisyr?
Svar: Solblekt hår, utsläppt och naturliga lockar med lite volym! Bild HÄR

klara: på gymmet/hemma: 

vad gör du för övningar för magen 
vad gör du för övningar för rumpan
Svar: Jag kan svara på detta i ett inlägg ist!

Namnlös.

Hej, tack för en fin blogg! 
Jag vill inte fråga någon, utan att jag är anonym. Så frågar här! 

Jag har haft samma pojkvän i snart två år. Jag älskar honom, verkligen. Men jag har tröttnat lite. Vi träffas varje dag, och göra alltid samma sak. (Sen har vi aldrig sex, för jag tycker inte han är bra i sängen. tyvärr. haha. Men det är faktiskt en ganska viktig del i ett fungerande förhållande!) 
Jag vill inte starta om på nytt med någon annan, för ingen kommer vara så bra som han. Han är verkligen en bra pojkvän. Men som sagt börjar jag tröttna. Vad ska jag göra? 
Svar: Detta är väldigt vanligt så du är inte ensam om detta! Jag ser problemet direkt och det är att ni träffas varje dag!! Ni måste sakna varandra lite också, ha den där längtan osv! Testa nya saker, gör spontana grejer, hitta en ny ställning eller plats att ha sex på! Börja med att ni bara träffas ca 4 gånger per vecka, börja vara med kompisarna mera och ge varandra lite ensamtid då och då. Man känner sig inte nykär hela tiden så det är inget fel med det att man inte känner det där pirret längre osv. sålänge du är kär i honom så är det inget fel! Nu är det sommar snart och då kan ni hitta på massa med roliga och nya grejer tillsammans och ha tid att träffa kompisarna istället ibland. OM du skulle vilja gå skilda vägar (ibland är det så att man växer ifrån varandra) då tycker jag du ska ta en paus och tänka efter riktigt ordentligt innan. Det känns inte alltid rätt att göra slut men ibland måste man det. Jag tycker du ska ge detta tid för ni har ju trots allt varit tillsammans väldigt länge!! Du får gärna maila mig emiliaanger@hotmail.com om du har fler frågor!

Stresssad och skoltrött:

Vad går du i för skola? 
Vad läser du för program? 
Är det mycket plugg? 
Hur ofta måste du plugga hemma? 
Blir du stressad av plugget? 

Har du några tips som motverkar stress, om man verkligen inte har tid att släppa plugget, utan verkligen måste plugga varje dag, hela tiden!
Svar: 
Jag går på yrkesgymnasiet och läser Handel, nej vi har inte mycket plugg alls!! Jag pluggar typ 1 gång per vecka hemma haha.. Nej jag är inte alls stressad, jag är väldigt lugn och lat utav mig. Jag vet inte vad jag gör som gör mig så lugn när det gäller plugg, jag har aldrig förstått mig på hur folk orkar med när dem har så mycket plugg.. jag skulle nog bara gått och lagt mig haha! Men du kan väl typ ta ett bad, dricka tea medans du pluggar och försöka se det roliga i att plugga? Du kan ju alltid gå till en kurator och berätta hur du känner så kommer dem säkert hitta en lösning, annars så får du hålla ut, det är inte alls långt kvar till sommarlovet!

Tips för längre naglar? 
Tips för längre hår? 
Tips för finare hy? 
Svar: Det finns tabletter som hjälper dig med alla 3 sakerna som heter Silica! Ricinolja gör att håret växer fortare också, för bättre hy så är det att tvätta ansiktet morgon och kväll.

Anonym Har du något tips för att motverka celluliter?
Svar: Skippa godiset.

M :du skrev förut att du var mobbad i din förra klass. vad gjorde dom mot dig? sa dom dumma grejer eller typ fryste dom bara ut dig, eller vad hände?
Svar: Jag vart utfryst utav dem flesta.

Maja: Varifrån får du all din inspiration till att blogga?
Svar: När jag känner för att dela med mig utav något så är det så skönt att skriva av mig och dela med mig utav det i bloggen som har läsare som uppskattar det! Ibland så har jag verkligen inget att skriva om och då väljer jag att inte skriva alls istället för att det blir några fula, små, onödiga inlägg!

Puss till er!

1 kommentar

  1. tacksam tjej
    maj 25, 2013 / 23:02

    Åh! Jag hoppas du kan svara på denna fråga med: vad tycker du är en bra ide att göra om jag som tjej inte har varit med någon kille alls, men min kille har varit med några, gjort saker osv. Tips på ett bra sätt att komma över det som har hänt?

    Riktigt grym blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv