I min väska

Det här är ju en typisk grej dem flesta bloggerskor gör, så varför inte? Alla tjejer har ju dock dessa typiska grejer i sin väska, läppglans, tuggumi, plånbok, bodysplash, parfym, borste osv. Men här har ni en bild på mina grejer! Det händer inte så ofta att jag har såhär LITE i min väska, brukar nästan ha med mig hela mitt hem och det är för att jag och Adam sover över ganska ofta så nästan allt mitt stuff ligger hemma hos honom nu haha!
 
Mobilen händer nog ALDRIG att den ligger i väskan lol, man har den antingen i handen eller fickan! Jag lägger nog bara ner den om batteriet har dött.

2 Kommentarer

 1. Anonym
  april 28, 2013 / 15:44

  det heter bodymist, just so you know!

 2. agnes
  maj 4, 2013 / 20:04

  var har du köpt din väska, den svarta på bilden?

  kan du svara i ett inlägg, jätte fin blogg, puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv