Silicea/ silica?

Är det någon som har testan någon utav dessa? Dem ska förstärka hår, naglar och hy tydligen! Jag funderar på att testa, men vill veta om det verkligen funkar och vilken utav dem jag ska välja? Kommentera!
 

6 Kommentarer

 1. mars 8, 2013 / 09:19

  Den första ska vara bra har jag hört! =)

 2. Anonym
  mars 8, 2013 / 09:19

  Det funkar verkligen. Men jag tror det beror på vem man är och så. Jag stressade väldigt mycket förut och tappade hår och hyn va inte så bra. Då jag köpte silicea, tycker den funkar väldigt bra mot hy och hår. Det stärkte mitt hår jätte mycket. Fick tjockt glansigt och det såg mycket fint ut. Men jag tycker det är värt att köpa den, och se om det även kan funka för dig med:)

 3. Ellen bygdén
  mars 8, 2013 / 09:40

  Jag har provat silica, jag märkte inget iaf! Men är väl olika.

 4. kk
  mars 8, 2013 / 10:22

  inget av dom, natur baserat fungerar oftast inte bara på kanske 2/10 personer och då är det ingen stor effekt oftast. Ena produkten är ju tabbs och en är någon aloe vera olja så egentligen går dom inte att jämföras men jag tror inte någon kommer att fungera riktigt. Köp aminosyror istället det är så sjukt mycket bättre.

 5. mars 8, 2013 / 12:12

  Jag har också tänkt på det där!!

  Men vill ocksä veta att det verkligen funkar :(

 6. mars 8, 2013 / 22:32

  min mamma använder sig av det där, hon hade väldigt dåliga naglar, gick lätt av, böjde sig neråt osv, men nu när hon använt det i några månader så har naglarna blivit superbra! raka, tåliga och fina!

  Tror dock att om det ska märkas någe mke på håret så måste man nog ta det under en längre period :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv