Har dom blivit sämre?

sushi yama

Sushi Yama är väldigt populärt och jag handlar där ofta. Men jag har märkt på senaste tiden att bitarna börjar bli mindre? Bilden ger ingen rättvisa, jag har även sett på andra forum där folk skrivit att dom har varit missnöjda med sushi yama på senaste tiden.

Men men, annars så har jag gått runt idag och gjort ärenden. Det känns som att jag gått 10 mil idag så mycket som jag sprungit runt haha, jag hade hög musik i hörlurarna och solek sken då och då, så det var mys. Sen ikväll ska jag på riskettan, inte alls taggad på att sitta i 3,5 timmar men det är ju ett steg närmre ett körkort.

Hoppas ni haft en fin dag som mig, puss

Share:

1 kommentar

  1. mars 2, 2017 / 3:14 e m

    Dom har definitivt blivit sämre. Beställde sushi och alla mina avokado bitar var helt bruna samt var min soya gammal. Super tråkigt för dom brukade vara riktigt bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Subscribe:

Archive

Translate »