Coffee to go

Pants – here / Top (old) – here / Shoes – nike / Headband – Glitter / Bag – Chiquelle

Share:

3 Kommentarer

 1. J
  juli 4, 2018 / 3:50 e m

  hej! jag behöver lite akut hjälp och hoppas att du kan svara så fort som möjligt.. Du brukar ju beställa från boohoo ellerhur? hur blir det när man beställer en större mängd med kläder. Dem verkar endast leverera hem, men vad gör jag om jag inte är hemma just då? skickas det till närmast postombud då? snälla hjälp mig. Vill beställa men är så rädd att inte få kläderna. Tack.

  • emiliangergard
   Författare
   juli 5, 2018 / 9:32 f m

   Hej,

   Jag har aldrig fått paketet levererat till dörren, dom använder sig utav postnord och dom lämnar på närmsta postombud så det är ingen fara!

 2. juli 4, 2018 / 7:20 e m

  Älskar outfiten! :D <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *